Geresnę kasdieną
puoselėjanti erdvė

Milana Yoga

Sertifikuota jogos mokykla

Milana Yoga – saugi erdvė, puoselėjanti vidinę pusiausvyrą, sveiką kūną, emocinį sąmoningumą ir tiesiog geresnę kasdieną.

Milana Yoga – tai gyvenimo būdas, kuriame Tu randi laiko savo kūnui, protui ir sielai puoselėti. Plėtra, vidinė taika, pasimėgavimas, savęs puoselėjimas, širdingumas ir tikrumas – būsenos, kurios patiriamos Tavo gerovei sukurtoje erdvėje.

Milana Yoga – sukurta iš daugiau nei dešimtmetį praeito asmeninio praktinio kelio, kuriame kiekviena detalė formavosi dėka skirtingų praktikų, jogos ir dvasinio intelekto ugdymo atšakų bei stipriausių, pasaulinės plotmės specialistų.

Prisijunk į unikalias patirtis

Praktikos

Ką reiškia Vinyasa Flow?

Terminas Vinyasa yra kilęs iš sanskrito žodžio nyasa, reiškiančio “padėti”, o priešdėlis vi – “ypatingu būdu”. Tuo tarpu angliško žodžio flow reikšmė apibūdina vientisą judėjimą praktikoje per pozas kurios yra susietos tarpusavyje, o pati praktika turi konkrečią temą arbą tikslą, atsižvelgiant į metų laiką, dienos ritmą, norimos būsenos sužadinimą, fizinio aspekto, pavyzdžiui “klubų atvėrimas”, lavinimą ir pan.

Prana Flow Vinyasa Yoga

Prana flow joga – išlaisvinanti, evoliucinė, ritmiškos tėkmės jogos rūšis, ypatingu ryšiu sujungianti judesį su kvėpavimu. Asanų/pozų prasme panaši į tradicine jau tapusią Vinyasa Flow jogą, tačiau Prana flow jogoje per kūną išreiškiamas energetinis poveikis, nes praktikose dėmesys skiriamas specifiniam, tik Pranai būdingam, kvėpavimui asanose ir kūno pulsacijai.

Power Flow Yoga

Anglų kalbos žodžio power reikšmė yra “galia”, “jėga”, o flow - “tekėti”, tad jau pats pavadinimas nusako, kad praktikoje reikia tikėtis kūno jėgą bei ištvermę vystančių judesių ir pozų. Iš pradžių ši jogos rūšis ir buvo kultivuojama atletų sportininkų, siekiančių išlaikyti gerą fizinę formą ir stiprią sveikatą, tačiau ilgainiui buvo pritaikyta ir itin pamėgta jauno ir vidutinio amžiaus plačiosios visuomenės žmonių, ieškančių energingos ir nenuobodžios praktikos.

Vinyasa Ritual Yoga

Ketvirtadienio vakaras yra lėtas, atsipalaidavęs, muzikalus ir TIKRAS pasimatymas su Savimi. Ieškantiems apgaubiančios, saugios ir leidžiančios pasimėgauti, erdvės. Mindaugo vedama ketvirtadienio praktika, švelniai išjudins kūną, sušildys ir leis atpalaiduoti pavargusius raumenis ar sanąrius. Šioje praktikoje susijungia joginis kvėpavimas, fizinį nuovargį lengvinanti jogos seka ir visapusiškai pailsinanti Shavasana. Praktikoje svarbu užuost kintančius kvapus, leisti vesti muzikai ir turėti norą .... paleist. Mindaugas pažada : „Po praktikos ateinantį lengvumą ir nuostabų miegą“

“Jausmas, kaip valandos laiko shavasana” sakome ir išgirstame klausiančiųjų malonų “aaaach…” Poilsio joga – tai atsipalaidavimo ritualas, kurio metu atliekamos visą kūną sveikatinančios asanos ir nidra meditacija (dar vadinama “jogų miegu”). Šį ritualą rekomenduojame patirti gyvai savimi, nes žodžiais viso malonumo perteikti neįmanoma.

Ką reiškia barre?

Prancūzų kalbos žodžio barre reikšmė yra “lazda” ir šiame kontekste tai reiškia horizontalios padėties atramą, pritaikytą specialiame aukštyje, kuri leidžia lengviau išlaikyti balansą atliekant pratimus. Pusė treniruotės laiko yra skirta būtent prie šių atramų stiprinti ir lavinti apatinę kūno dalį. Kita pusė treniruotės yra atliekama ant kilimėlių, neretai pasitelkiant papildomas priemones, tokias kaip svareliai, minkšti kamuoliukai, elastinės juostos ir kt. Šiame etape daugiau dėmesio yra skiriama viršutinei kūno daliai, ypač giliesiems raumenims (angl. “core”), stiprinti.

Pietų pertrauką darbe galima patirti ir unikaliau. Vietoj sočių pietų ir apsnūdimo, atstatomoji ir dėmesį sutelkianti Noon yoga bei sveikas, sotus kokteilis. Valanda dėmesio tik į save, atstatant jėgas, dėmesingumą ir šviesų mąstymą. Po šios jogos praktikos išaušta antra nauja diena, kurioje susibalansavus vėl darniai eisite per savąją dieną.

200 val. jogos mokytojų kursai

Integruosi jogos filosofiją
savo kokybiškesnei
kasdienai

Išmoksi
mokinti!

Pradėsi naują prasmingo
gyvenimo etapą

Sertifikatas
Yoga Alliance

RUDENS
nauja grupė

Jogos mokytojų kursai, 2024 metų
pavasarį (balandžio 5 d.).

200 val.
jogos
mokytojų
kursai

Sertifikatas
Yoga Alliance

Rudens
nauja grupė

Jogos mokytojų kursai, 2023 metų
rudenį (rugsėjo 2 d.).

Mokytojai

Milana Jašinskytė - Milana Yoga studijos įkūrėja ir dvasinio intelekto koučerė. 2015 metais Kalifornijoje tapo jogos mokytoja, pradėjo aktyviai dalintis žiniomis bei sertifikuoti jogos mokytojus Lietuvoje pagal tarptautinę Yoga Alliance programą.

Mokytojai: Mark Stephens, Shiva Rea, Elena Brower, Alan Wallace, Ala Tamulienė, Suzanne Scurlock.

Praktikose integruotos emocinio intelekto, neuro mokslo, psichologijos, dvasinio intelekto žinios.

Sertifikuotas pasaulinės Yoga Alliance organizacijos jogos mokytojas, Milana Yoga studijoje jau šešerius metus vedantis užsiėmimus.

"Man svarbu, kad užsiėmime dalyvaujantis žmogus, nepriklausomai nuo jo pasirengimo, patirtų jogos malonumą. Kvėpavimas, fizinė asana ar atsipalaidavimas praktikos pabaigoje. Joga turi magišką sugebėjimą paleisti visą nerimą ir pasimėgauti lengvumu".

Kiekvienoje pamokoje laukia atradimo staigmena, patiriama per kvėpavimą, muziką ir judesį.

Milana Yoga mokykla, jogos mokytojų kursai 200 val. 2020 m., Lietuva (akredituota Yoga Alliance, JAV) BODYBARRE® , barre metodo instruktorių mokymai 2021 m., JAV CamiYoga mokykla, oro jogos mokytojų kursai 50 val. 2021 m., Lietuva (akredituota Yoga Alliance, JAV)

Barre ir jogos pamokos - įkvėptos natūralios gamtos energijos, paprastai ir jaukiai.

Ilgametę patirtį turinti šokių mokytoja, daugelio televizijos projektų dalyvė bei nugalėtoja.

2021 m. Milana Yoga sertifikuota mokytoja. "Iki šiol mano visas pasaulis sukosi tik apie šokius, tačiau Milanos Jašinskytės dėka judėjimą atradau kitokį, susijusį su ramybe, kvėpavimu, meditacija ir atsigręžimu į save. Tai buvo joga. Pajutau, kad noriu tuo dalintis ir su kitais.”

Sekmadienio vakarais vedama švelni ir rami praktika, nes juk tokios ir reikia po ilgos ir darbingos savaitės. Visiems, kas nori nors trumpam sustoti ir pamiršti skubėjimą.

"Sveiki , esu Regina.

2023m. Milana Joga sertifikuota jogos mokytoja, akredituota Yoga Alliance JAV. Jau 14 metų dirbu sporto klubuose trenerė, vedu įvairaus įntensyvumo treniruotes grupėms ir individualiai. Pati mėgstu stiprias treniruotes, man patinka jausti dirbant kiekvieną raumenuką ir todėl Power Flow Yoga man labai patinka ir tinka.

Koks malonumas per praktiką jausti 100% susitelkimą į savo kūną šiame momente ir kokia saldi būna šavasana po power flow jogos."

Užsiprenumeruok
naujienlaiškį

>